Velkommen til SelbuCup 2020!INFO VEDRØRENDE SELBUCUP - KORONAVIRUS!
Det er lenge til den planlagte gjennomføringen av årets Selbucup, og cupstyret har enda ikke tatt stilling til hvilke følger dette kan få for gjennomføringen av årets cup.

Vi følger utviklingen fortløpende, og endelig beslutning vil tas i midten av april.

Alle lag som er påmeldt vil få refundert påmeldingsavgift og A/B-kort 100% om cupen ikke går som planlagt. Derfor trenger ingen trekke sine lag, og påmeldingen for nye lag ligger også åpen.

Selbucup følger folkehelseinstituttets råd, og vil ha tett dialog med kommunelege fremover.

Ved eventuelle spørsmål rundt dette, kontakt oss på post@selbucup.no eller Tlf: 971 64 018.

Med hilsen Cupstyret Selbucup 2020

___________________________________________________________________________________Selbu IL Håndball har gleden av å invitere til Selbu Cup 2019, som i år arrangeres 5.-7. juni. Cupen har klasser for jenter og gutter i alderen 7 til 14 år.

Turneringen foregår både utendørs og innendørs og har de siste årene hatt over 100 påmeldte lag. De yngste lagene spiller utendørs, mens de eldste (J/G 12, 13, 14), spiller sine kamper inne i Selbuhallen.

Vi tilbyr overnatting for lagene på Selbu Ungdomsskole og Bell Barneskole, som begge ligger i umiddelbar nærhet av baneområdene. Det er også mulig å bestille plass for campingvogn eller telt inne på turneringsområdet.

Velkommen til en kjempetrivelig cuphelg i Selbu!

MELD PÅ DITT LAG HER

 

Les mer på våre arrangementsider:

PÅMELDING KONTAKTPERSONER  CUPINFORMASJON

Levert av